Sandkassehold

!SE HER!
Vi er så superheldige at få en af vores gamle drenge tilbage -Kim Sandholm Munk!
Kim vil varetage rollen som træner for de 3-5-årige drenge og piger. Så få sendt jeres børn afsted, så de kan få en sjov og lærerig træning. Kim har flere års erfaring med både børn, unge og fodbold han var sågar min gamle træner – og det er altså ikke hans skyld jeg ikke blev solgt til Barcelona.
Jeg byder Kim hjertelig velkommen tilbage til klubben og er fra bestyrelsens samt egne vegne stolt af dette!

“Jeg hedder Kim og er 31 år. Jeg har tidligere trænet børn i klubben og har spillet i Tilsted siden klubben startede. Jeg bor i Tilsted med min hustru Sofie og vores søn Kalle på 3 år. Jeg er til daglig pædagog i en specialklasse på Mors”
Send gerne en mail til Kimmunk66@gmail.com, hvis du/I tænker det kunne være noget for jeres børn. Træningen vil foregå torsdag fra 16-17. Første træning/opstartsmøde er d.21/4 kl.16. For yderligere spørgsmål, kan I henvende jer til Kim på 20738994.

Kærligst Victor Thastum, Formand, Tilsted IK.